رییس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح كرد
تأثیر تحریم ها بر عملکرد ایران در کاهش انتشار کربن
به گزارش حیوان خانگی بگیر، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: سند مشارکت معین ملی جمهوری اسلامی ایران برای ارائه به کنوانسیون تغییر اقلیم (NDC) باید از جنبه های فنی، حقوقی و امنیتی بررسی شود.
به گزارش حیوان خانگی بگیر به نقل از ایسنا علی سلاجقه در کارگروه ملی تغییر آب و هوا که بامداد امروز با مبحث بررسی سند مشارکت معین ملی جمهوری اسلامی ایران برای ارائه به کنوانسیون تغییر اقلیم (NDC) برگزار شد، تدوین این سند را بسیار حساس و مهم عنوان و اظهار نمود: در تدوین این سند می بایست بررسی های لازم از سه جنبه فنی، حقوقی و امنیتی مورد توجه قرار گیرد و به تایید دستگاههای ذیربط برسد.
معاون رئیس جمهوری اضافه کرد: آنچه که در نهایت اتفاق می افتد، می بایست در جهت منافع کشور باشد و ما تنها در این حوزه گام بر می داریم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه ضمن اشاره به تحریم های اعمال شده بر کشور اظهار داشت: این یک اصل اساسی است که کشوری که تحت فشارهای جهانی قرار دارد، هیچگاه نمی تواند در مباحث جهانی مشارکت مطلوبی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: اگر ما نتوانستیم به تعهدات خود در زمینه کاهش انتشار کربن به صورت کامل عمل نماییم به علت محدودیت هایی است که در زمینه های مختلف برای ما به وجود آورده اند.
سلاجقه با اشاره به اینکه ما در سند NDC باید مطالبه گر باشیم، تصریح کرد: رویکرد این سند باید بگونه ای باشد که مواضع کشور ما را بیان کند.
معاون رئیس جمهوری اضافه کرد: ما باید با حفظ کرامت خود و در نظر گرفتن عزت، مصلحت و حکمت نظام در کنار جامعه جهانی برای تحقق اهداف محیط زیستی این کنوانسیون تلاش نماییم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با طرح این پرسش که کشورهای توسعه یافته چه اندازه به تعهدات خود به کنوانسیون تغییرات آب و هوایی برای رسیدن به کربن صفر عمل کرده اند، اظهار داشت: این کشورها تعهد کرده بودند ۱۰۰ میلیارد دلار به صندوق سبز اقلیم اختصاص دهند اما چقدر از این تعهد محقق شده است؟
سلاجقه با تشکر از تلاش نمایندگان دستگاه ها برای تدوین سند NDC ضمن تایید کلیات سند مذکور اظهارکرد: برای اعمال بعضی از اصلاحات و به روز رسانی این سند می بایست جلسه تخصصی برگزار گردد و بعد از نهایی شدن آن به تایید همه دستگاههای عضو برسد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در جلسه امروز نمایندگان دستگاههای مختلف عضو کارگروه ملی تغییر آب و هوا به بحث و بررسی در رابطه با سند مشارکت معین ملی جمهوری اسلامی ایران برای ارائه به کنوانسیون تغییر اقلیم (NDC) پرداختند و از جوانب متعدد نظرات و پیشنهادات خویش را مطرح نمودند.
منبع: getpet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب