با احتیاط آجیل و شیرینی مصرف کنید
به گزارش حیوان خانگی بگیر، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر حفظ تعادل در تغذیه اظهار داشت: افراد از انواع کم چرب و کم قند شیرینی ها و شکلات تلخ استفاده نمایند.
احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر ضمن اشاره به افزایش مصرف آجیل، شیرینی و شکلات در روزهای نوروز، بر اهمیت رعایت تعادل در تغذیه تاکید کرد. به قول وی؛ مصرف میوه ها در این ایام سفارش می شود، اما باید در محدوده کالری مورد نیاز باشد تا از افزایش وزن جلوگیری شود. اسماعیل زاده اضافه کرد: شیرینی و شکلات به علت محتوای بالای قند و چربی باید با احتیاط مصرف شوند. در صورت مصرف، بهتر است از انواع کم چرب و کم قند استفاده گردد. شکلات تلخ هم گزینه سالم تری بحساب می آید. وی در رابطه با مصرف آجیل اظهار داشت: باآنکه آجیل ها سرشار از مواد مغذی مفید هستند، اما به علت چربی و کالری بالا باید در مصرف آنها اعتدال رعایت شود. همینطور به علت مصرف بالای نمک در کشور، سفارش می شود آجیل های خام یا بو داده بدون نمک و یا با سرکه جایگزین آجیل های شور شوند. مدیرکل دفتر تغذیه جامعه در انتها تصریح کرد: برای جایگزینی تنقلات پرکالری، از میوه های خشک مانند خرما، انجیر و برگه ها استفاده شود، چونکه این خوراکی ها علاوه بر تأمین مواد مغذی و فیبر، مانع از پرخوری می شوند.
منبع: حیوان خانگی بگیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب